Nytt merke hos FOGG: Brudanger

naturlig norskprodusert hudpleie oljeserum

Naturlig hudpleie gir deg ikke bare flott hud, men også følelse av omtanke og eksklusivitet. Bli kjent med FOGGs favoritt hudpleiemerket Brudanger, som utvikler og produserer produktene sine i Nord-Norge, nærmere bestemt Gildeskål.

Naturlig, økologisk hudpleie produsert i Norge for kvinner og menn

Brudanger er hudpleiemerket som har hovedkontoret og produksjonslokalene sine i Gildeskål kommune. Her, mellom mektige fjell, frodige fjorder og hvite sandstrender, håndlager de sin eksklusive hudpleieserie av førsteklasses naturlige og bærekraftige ingredienser. Produktene er laget av det fineste naturen tilbyr, og passer for både kvinner og menn.

Innovasjon og tradisjon

Bak Brudanger står Hege Granberg Tvenning som er utdannet sykepleier og etter å ha studert kosmetikkutvikling på det farmasøytiske fakultet ved Universitetet i Perugia i italia har hun også den akademiske tittelen Dottoressa. Hudpleiemerket har hun basert i læren om urter og foredling av urtene som ingredienser for bruk i kosmetikk, og Brudanger bruker både tradisjonelle og innovative råvarer i utviklingen av hudpleieproduktene sine.

Kunnskap om ulike urte- og planteekstrakter, og hvilken effekt de har på huden, er nøkkelen til Brudangers rene, naturlige og effektfulle hudpleieprodukter. Hele hudpleieserien består av 100 prosent naturlige ingredienser, som er nøye sammensatt for å forbedre ulike hudtyper og tilstander.

Brudangers hudpleieserie finner du hos FOGG

Bytt ut ansiktskremen med et par dråper av denne rene og naturlige oljen, eller bruk den under ansiktskremen din for ekstra pleie.

Det nærende oljeserumet inneholder gunstige planteoljer med reparerende, beroligende og mykgjørende effekt på huden, og passer normal til tørr hud. Ingrediensene er cellefornyende og kan øke hudens elastisitet.

 

Gjør huden din myk og ren med denne plantebaserte ansiktsrensen. Du kan bruke den i hele ansiktet og også som sminkefjerner, siden den fjerner all sminke nøye og skånsomt.

Makeup-fjerneren inneholder økologiske ingredienser og er rik på antioksidanter og pleiende ekstrakter som gjør huden din ren og myk.

Barberoljen bidrar til en behagelig barbering, og er spesielt bra til barbering av korte skjeggstubber. Oljen inneholder naturlige planteoljer som tilfører huden din vitaminer, antioksidanter og gunstige fettsyrer.

Den rene og diskret planteduften gir deg velværefølelse som varer lenge.

Ansiktsskrubben gir en mild og effektiv peeling av ansiktet, det som stimulerer cellefornyelsen og huden din får  strålende glød.

Den friske duften av eple virker oppfriskende, og de rene planteoljene pleier og mykgjør huden din.

Dette får du fra Brudangers hudpleieprodukt

 • Norskprodusert
  • Lokalproduserte produkter passer en bærekraftig og bevisst livsstil
 • Kompromissløs kvalitet
  • Alle ingrediensene er nøye utvalgt fra noen av verdens fremste leverandører.
 • Planteekstrakter
  • Økologiske, kaldpressede og uraffinerte planteoljer og konsentrerte planteekstrakter gjør produktene effektive, og gir deg synlig forbedring av huden din.
 • Naturlig duft
  • Produktene har kun naturlige farger og dufter. De rene og friske duftene gir deg velværefølelse og har positiv effekt på huden.
 • Vegansk
  • Hudpleieproduktene er veganske, non-GMO og cruelty-free. I tillegg til å pleie huden din, er de trygge for miljøet og dyr