Ny butikk: FOGG Salgshallen

Siden vi åpnet FOGG popup-butikk i Oslo i 2020, har tidene ikke blitt enklere for små klesmerker og uavhengige butikker. Renter, dyrtid og fandens oldemor. Listen er lang. Vi mener derfor det er viktigere enn noen gang å møtes fysisk, og åpner ny FOGG Gildeskål popup butikk i begynnelsen av november 2023. På et veldig kult sted!

Salgshallen

Dersom du har passert gjennom Storgata i Oslo, har du kanskje lagt merke til et bygg som skiller seg ut blant høye murhus.

Et 2-etasjes rødt trebygg rundt en bakgård med en stor metallport i front. Dette er Salgshallen, en basarbygning fra 1932, som opprinnelig inneholdt 32 små salgsboder, 16 stykker i hver etasje. Salgshallen ble oppført som erstatning for basarhallene ved Youngstorget som ble revet da Folketeaterbygningen skulle oppføres. Siden da har Salgshallen vært et sted for salg av brukte klær og andre ting, og én bruktbutikk finnes fremdeles her.

Det er nye tider, og Salgshallen er et eksperimentelt visningssted og utsalgssted, kuratert av Tove Sivertsen. Nå flytter FOGG og andre aktører inn og fyller bygget sakte og sikkert med kunst, kultur og design. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i dette universet.

La oss vise deg veien

Butikken åpner november 2023

FOGG Gildeskål
Salgshallen
Storgata 36 a
0182 OSLO

Nøyaktig åpningsdato kommer!