Ledig sommerjobb i FOGGs butikk

Halshaukan FOGG designbutikk

Lyst å selge norsk og arktisk design og kvalitetsprodukter, kaffe og lokal godbiter, samtidig som du møte hyggelige folk? Hos oss få du gjøre alt dette, samtidig som du formidler nordnorsk kystkultur på en måte som fenger både internasjonale reisende og lokale. Vi søker selgere til FOGG Gildeskåls popup-butikk i Gildeskål. 

FOGG ullsinglet ull t-skjorte

Butikkselgere for moderne arktisk design

Hos oss får du jobbe i et engasjert miljø med ansvar og varierte arbeidsoppgaver. FOGG Gildeskåls butikk er en unik destinasjon med fokus på arktisk og norsk design – og du får være med å formidle historien om Arktis på en ny måte. Du tar del i oppbyggingen av en ambisiøs gründerbedrift og klesmerke. På jobb møter du bevisste og engasjerte kunder og gjester, og vi garanterer hyggelige og interessante samtaler.

I butikken er du FOGGs ansikt utad og det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier og kjenner merket og de håndplukkede leverandørene våre godt. Du er opptatt av å levere kvalitet og høy service, og skaper tillit hos kundene gjennom kunnskap og en varm tone.

Om jobben

  • Stillingstype: Butikkselger
  • Arbeidstid: Sommervikar/deltid/tilkalling
  • Sted: Halshaukan, Grimstad i Gildeskål
  • Åpningstider: 1- juli–10. august kl. 11–17
  • Tiltredelse: Juli 2023
  • Søknadsfrist: Omgående
  • Spørsmål kan rettes til:
    • Gildeskål: Gøril Pedersen, 971 93 524
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om arbeidsgiveren

Norske FOGG Gildeskål er klesmerket for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på stil eller etikk.

Med visjon om å gjøre verden varmere og inspirert av Arktis, oppdagere, sjøfolk og måten de har kledd seg – er FOGG spesialisert på high-end luer, skjerf og overdeler i ren ull. Plaggene kombinerer moderne design og tradisjonelt håndverk, perfekt for deg som er opptatt av kvalitet, stil og historien bak plagget.

Bak FOGG står søstrene Gøril Pedersen og Frøydis Pedersen, henholdsvis bunadsmester og Master i arkitektur. Omsorg for miljøet sitter i ryggmargen etter oppveksten tett på naturen og elementene i Gildeskål, Nordland. Naturmaterialer og høy design- og håndverksmessig kvalitet gir plagg med lang levetid og mange bruksområder – noe av viktigste for en bærekraftig garderobe.

I FOGGs flaggskipbutikk finnes også andre norske og arktiske designere og kvalitetsprodukter. Og gjestene nyte kaffe og kanelbolle i det spektakulære landskapet som inspirerer merket.

Noe for deg?

Kjenner deg igjen i ovennevnte og har lyst å være med oss på ferden? Send CV og søknad til fogggildeskal@fogg.no, eller send oss en DM på Instagram

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Varm hilsen
Gøril og Frøydis,  FOGG Gildeskål

FOGG Gildeskåls flaggskipbutikk i Gildeskål, hvor klesmerket har sin base