Butikken for arktisk design

FOGG Gildeskål butikk

Er du lei fast-fashion og opptatt av norsk design? Synes du det er mye av det samme alle steder og vil ha noe du vet historien bak og kan bli inspirert av? Da må du ta turen til vår butikk på Gildeskål, Nordland.

Inspirert av livet i spektakulære Arktis – oppdagere, sjøfolk og måten de har kledd seg – har vi i FOGG Gildeskål spesialisert oss på high-end luer, skjerf og ulltrøyer i rene naturmaterialer.

Vi designer klær for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på stil eller etikk. Er det noe du kjenner deg igjen i? Velkommen til butikken vår.

Hvem er vi?

FOGG ble startet i 2011 av Gildeskål-søstrene Gøril Pedersen og Frøydis Pedersen. Ved å kombinere profesjonene våre, bunadsmester og arkitekt, designer vi moderne plagg med røtter i tradisjonell kystkultur.

Eventyrlyst, pågangsmot, kreativitet og samarbeid er essensielle kvaliteter for de som holder til under tøffe forhold i nord. Barsk klima og tidvis langt mellom folk kan gjøre livet utfordrende.

Visjonen vår er å gjøre verden varmere ved å dele den Arktiske livsstilen og tenkemåten. I nord har vi tett forbindelse til naturen – og bærekraft og fornuftig forvaltning av ressursene ligger i ryggmargen vår.

For oss betyr det at vi designer og produserer plagg av høy kvalitet laget for å bli elsket og vare lenge. Vi bruker kun naturfibre, for det meste ren ull, et materiale med lange tradisjoner i nord. Våre plagg produseres under etiske forhold i Norge og andre steder.

Unikt utvalg av high-end Arktisk design og kvalitetsvarer

I butikken vår finner du også et håndplukket utvalg av norske og arktiske merker og kvalitetsvarer. Noe av dette er tilgjengelig i nettbutikken vår også.

Disse plaggene og produktene er designet og produsert med omtanke og ment for å gir deg en god opplevelse og lang brukstid. Bærekraft er et stikkord for samtlige av merkene, og viser seg i alt fra naturlige råvarer, høy designkompetanse og presisjon i utførelsen.

Merkene lar seg inspirere av kulturarven i nord, og forteller historier fra Norge og Arktis på en ny måte.

Disse merkene får du hos FOGG Gildeskål

Du finner oss her:

FOGG Gildeskål flaggskipbutikk
Mevikveien 4,
8145 STORVIK

Åpningstider:
Første lørdag hver måned klokka 12–15

Hvorfor besøke FOGG Gildeskål?

  • Opplev vårt unike utvalg av design og kvalitetsvarer fra nord
  • Finn din nye favorittdesigner, sjokolade eller duftlys som dufter friskt som en skogstur
  • Vær med å bygge opp arktisk design og norskprodusert mote
  • Støtt en uavhengig butikk, designere og småskala leverandører
  • Skaff deg en lue med god passform og farge – for akkurat deg
  • Besøk verdens eneste butikk for high-end Arktisk design

 

Velkommen inn i varmen!

brudanger naturlig hudpleie