5 ting du må huske til turen!

FOGG norsk design lue

Sommerferien er igang, og nå er det på tide å pakke kofferten. Ikke bare-bare kanskje, da det er en stund siden sist? Ikke vær redd, vi i FOGG har pakkeliste klar, så du får med deg det du trenger, uansett hvor du tenker deg. God sommer og god tur!

Til Norgesferien

Legger du turen til Norge er det lurt å være forberedt på allslags vær. Høgstjerna er laget av tynn merinoull, og er derfor den perfekte lua for kjølige sommerkvelder eller for toppturen. Style den rett og over ørene for et mer trendy uttrykk. 

Høgstjerna finnes i hele tolv farger, både freshe knallfarger og mer nøytrale toner, så her skal alle greie å finne en favoritt. 

 Se alle varianter her.

 

 

Til badeferien

Et godt badehåndkle er et must for enhver ferie hvor bading er involvert. Har du Tverråga med på turen får du i tillegg til badehåndkle også skjerf og piknikpledd – med andre ord den perfekte turkamerat til stranda, enten det er badetemperatur eller ei.

Finnes i 3 ulike stiler, så du enkelt kan velge den som passer deg best.

Til storbyferien

Paris, London eller København? Uansett, du kan ikke dra til storbyen uten et par kule solbriller. Nord-svenske Akenberg design sørger for at du ser kul ut, uansett hvilken hipp by du legger reisen til. Ulike typer og farger på rammene gjør at du enkelt kan finne den stilen som passer deg best – om du foretrekker, retro, trendy eller klassisk.

Foto: Daniel Holmgren

Til bilturen

Skal du på biltur med familien eller vennegjengen i år? Samme hvem du reiser med, vi vet alle at det viktigste å pakke for en bilferie er snacks. Og hva er vel bedre enn digg sjokolade? Craig Alibone produserer sjokolade i spennende smakskombinasjoner i Bodø. Ta med ei plate og del med reisefølget. Da er du garantert god stemning hele turen!

Til reisen

Pakking handler ikke bare om hva du skal pakke, men også hva du skal pakke i. Aurlands har laget den perfekte veska i skinn til reisen! Her får du plass til alt du trenger – og litt til. Enten du trenger en litt stor håndbagasje eller en liten weekend-bag så passer denne perfekt. 

Denne varianten i petrolblå er perfekt for deg som setter pris på en klassiker med en vri.

Bonus - den som må være med uansett hvor turen går!

FOGGs t-skjorte i merinoull er den beste turkameraten, uansett hvor du skal. Dette er en av våre bestselgere nå i sommersesongen. T-skjorta er en garderobeklassiker som du kan bruke år etter år, både hjemme og på reise. Den kan brukes alene i varme omgivelser, eller under en jakke eller genser i kaldere strøk. 

T-skjorta finnes i fire farger – blå, lys grå, svart og bronse. Så å finne en som får øynene dine til å skinne skal være enkelt og greit.