Gavetips

gavetips norske julegaver julegavetips

Å finne riktig gave til dem du er glad i kan være vanskelig. Men fortvil ikke, hos oss får du råd. Liker du å gi gaver med en historie bak, er dette listen for deg!

Du kan bruke gavetipsene som ønskeliste, så om du ser noe som passer ekstra godt for deg, del gjerne listen med de som lurer å hva du ønsker deg.

Scroll deg nedover i artikkelen for å bli inspirert til årets julegavehandel.

Gaven til den fargerike:

De som bruker farger har skjønt det! Det gir bedre humør og riktig farge på lue eller skjerf fremhever øyne og gir huden glød selv vinterstid. Hos FOGG er vi kjent for fargeutvalget vårt, og både den som liker det fargesterke og det duse finner noe her.

Klikk på linkene for å kjøpe:

Gaven til den monokrome:

Er den du trenger gave til glad i nøytrale, mørke toner har vi mange muligheter. De klassiske t-skjortene finnes i både lys og mørk versjon, og vi har flere freshe luetyper i både sort og grå.

Klikk på linkene for å kjøpe:

Gaven til den som fryser:

Ingenting varmer som ull, og til den i livet ditt som fryser lett, er tykke ullskjerf og luer, samt overdeler i merinoull sikre vinnere. 

Klikk på linkene for å kjøpe:

Gaven til den som liker å ta livet med ro:

Til den som liker seg best i rolig tempo foreslår vi digg norskprodusert sjokolade, en god bok og myke ullplagg for å holde varmen. Ønsker du å toppe det hele sørger et norskprodusert duftlys som for en varm og hyggelig atmosfære.

Klikk på linkene for å kjøpe:

Gaven til den som er opptatt av håndverk:

Veien til den kvalitetsbevisste sitt hjerte går gjennom godt håndverk. Heldigvis kan du finne den perfekte gaven til dem hos FOGG Gildeskål. Hva med en håndstrikket lue i ren norsk ull, eller et par håndlagde solbriller fra Nord-Sverige? Den klassiske Aurlandsskoen er et godt alternativ for den som fortjener noe helt spesielt.

Klikk på linkene for å kjøpe:

Vil du ha flere gavetips?

Se hele utvalget vårt av norsk og arktisk design og kvalitetsprodukter på nettsiden.

Husk at gavene du kjøper hos oss kan vi gavepakke og sende direkte til mottaker. Vi ordner gavelapp og kort med personlig hilsen fra deg om du ønsker.

Vil du bruke gavetipsene som ønskeliste? Del i vei!