Kundekveld 21. oktober 18–21

Høsten er her, Norge er gjenåpnet, og vi i FOGG Gildeskål kan endelig ønske deg velkommen til vår første event siden butikkåpningen på Grünerløkka: Kundekveld torsdag 21. oktober klokka 18-21!

Her har du mulighet til å møte noen av samarbeidspartnerne våre, og snakke med dem om deres produkter og bakgrunnshistorie. Og så du møter oss da.

Opplev norsk og arktisk kunst og design

Billedkunstner og fotograf Espen Tollefsen kommer og stiller ut noen av sine nydelige bilder, i stort og mindre format. Se mer på nettsiden hans.

Designeren bak slow fashion merket Håvarstein Couture er tilstede. Hos FOGG får du skinnhanskene som er håndlaget i begrenset opplag. Håvarstein sitt design ser du mer av på nettsiden deres.

En nyhet i butikken vår er bord/krakker fra Slow Design/Norsk spon. De solide og særegne møblene er laget av heltre fra norsk skog og er one of a kind noe som og gir en unik interiørstil. Se mer på nettsiden deres.

Butikken vår er selvsagt spekket av FOGG Gildeskåls egne luer, skjerf og overdeler i ren ull. Paletten er inspirert av den arktiske naturen, og fargene valgt spesielt for å gi et løft til antrekket og ansiktet når høstmørket siger på. Se hele kolleksjonen vår her.

Sett av torsdag 21. oktober 2021 klokka 18-21

FOGG stiller med forfriskninger, god stemning og freshe høstvarer, så ta med en venn og stikk innom oss på Grünerløkka, Oslo!

Vi gleder oss til se deg!

Du finner oss her:
FOGG Gildeskål
Thorvald Meyers gate 46
0552 OSLO
Rett ved trikkestoppet Olav Ryes plass