Bestill før 15. desember for å unngå julerushet

Tips til hvordan støtte gründerbedrifter

Takk for alle gode tilbakemeldinger! Takk for at du følger oss og at du liker og deler våre poster. Takk for at du forteller om FOGG Gildeskål til venner og familie. Det tar vi ikke lett på, og det varmer helt inn i hjerterota! 

Vårt mål er å skape dine favoritt-plagg, og det er alltid like hyggelig å høre når vi har greid det!

Gavekort og gratis frakt

En veldig fin måte å støtte en liten bedrift i krevende tider, er å fortsette å like og kommentere postene og bildene vi har på Instagram og Facebook. Dette gjør oss mer synlig på nett, og bidrar til at flere får vite om FOGG. Dette er også helt gratis! Kanskje du tar deg råd til å kjøpe det FOGG Gildeskål plagget du har ønsket deg så lenge? Du finner gavekort i nettbutikken vår, vet du noen som trenger en oppmuntring eller snart har bursdag? Å kjøpe en gave som varmer og varer lenge, er ren kjærlighet! Siden vi ikke kan ta imot folk i butikken, får du nå gratis frakt og hjemlevering der det lar seg gjøre.  

Nytt produkt i nettbutikken

I nettbutikken finner du et nytt produkt; ei e-lue, eller elektronisk lue. Hvis du vil støtte oss, kan du kjøpe ei virtuell lue til en hyggelig pris. Det er ingen restriksjoner mot hamstring, så der får du kjøpe så mange du vil! Du får et høyoppløselig bilde av tegningen som du kan laste ned, og et coverfoto som du kan bruke på Facebook om du har lyst å gi FOGG ekstra oppmerksomhet.

Har du allerede kjøpt et produkt fra oss? Er du fornøyd, fortell det on- og off line. “Word of mouth” er fortsatt det aller beste! Hvis du ikke er fornøyd med noe vi har gjort eller levert, så håper vi du tar deg tid til å si det til oss. Vi vil gjerne forbedre oss.

Hvordan kan du hjelpe?

  • Unn deg det FOGG-plagget du har ønsket deg lenge i nettbutikken
  • Gi et gavekort til noen du er glad i 
  • Kjøp ei virtuell lue for å støtte oss
  • Lik, kommenter og del bilder og postene våre på Facebook og Instagram
  • Tagg bedriften! Har du på FOGG-plagg? Bruk @fogggildeskal eller #fogggildeskal #foggfolk
  • Er du fornøyd med et produkt eller service fra oss, si det høyt eller skriv det/del i sosiale medier
  • Fortell oss hvis du har forslag til hvordan vi kan forbedre oss. Kontakt oss her

Tusen takk for tiden og støtten din, det betyr utrolig mye for oss.