FOGG satser med egen butikk i Oslo

Små klesmerker og uavhengige butikker lever farlig i disse dager – på Grünerløkka velger likevel FOGG Gildeskål å satse på egen butikk.

Hvem, hva, hvor?

Da FOGG Gildeskål åpnet sin første Oslo-butikk i juli 2020 var det planlagt som en 2-måneders pop up butikk. Mottakelsen på Grünerløkka var så god at leiekontrakten er utvidet flere ganger og nå satser vi på videre drift av egen brand store, tross corona-stengt hovedstad.

«Dette året har vært tøft med pålagt nedstengning og tilhørende omsetningssvikt, men mottagelsen FOGG har fått i Oslo, gjør at vi har troa på at vi er på riktig plass og gutser derfor på og satser videre».
Gøril Pedersen, daglig leder, FOGG Gildeskål.

Inspirert av det spektakulære Arktis, oppdagere, sjømenn og måten de har kledd seg, har vi i FOGG Gildeskål spesialisert oss på high-end luer, skjerf og ulltrøyer i rene naturmaterialer. Vi designer klær for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på stil eller etikk.

Den arktiske varmen har for alvor inntatt Oslo, og den kreative nabolagsmentaliteten på Grünerløkka matcher godt med FOGGs filosofi om å gjøre verden varmere. Kunder og nabobedriftene utrykker at merket er et positivt tilskudd til næringslivet her, og selv som relativt ny bedrift på Løkka merket FOGG positiv effekt av @beholdoslostuntet i vinter.

Skrekkblandet fryd og gründerlogikk

Butikken har gitt naturlig vekst for FOGG med sentral eksponering, flere ansatte, kreative og strategiske samarbeidspartnere, gjester og kunder. Det er fantastisk å ha muligheten til å fremme andre aktører og produkter vi digger, og vi klør i fingrene etter å kunne åpne dørene igjen – vi har mye å vise frem!

«Det var skrekkblandet fryd. Butikkåpning med ullplagg midt på sommeren – under en  pandemi var kanskje ikke logisk, men som bedriftseiere så vi en mulighet og grep den. Det gjør vi nå også.»
Frøydis Pedersen, kreativ leder, FOGG Gildeskål.

Hos FOGG Gildeskål kan du

  • Kjøpe norsk design og norskprodusert mote
  • Skaffe deg en lue med god passform for akkurat deg
  • Handle lokalt og støtte små aktører
  • Finne sko fra Aurland, hansker fra Håvarstein Couture, smykker fra Wabi Sabi, håndlaget sjokolade fra Craig Alibone, gourmetsalt fra Arctic Salt og friske duftlys fra Ljós – og klær fra FOGG
  • Teste ut om singlet eller t-skjorte i myk merinoull er noe for deg
  • Investere i kvalitetsplagg du elsker

Du finner oss her:

FOGG Gildeskål
Thorvald Meyers gate 46, rett ved trikkestoppet Olav Ryes plass
0552 Oslo

Grunnet C-19 restriksjoner i Oslo er butikken stengt til 29. april.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt! Da får du beskjed når vi åpner, og du får også:

  • Tilgang til våre sjeldne før-salg
  • Invitasjon til eksklusive eventer
  • Først informasjon om nye design
  • +++