Vil tilbyr nå gratis frakt på alle ordre og leverer pakken helt hjem på døren

Følg oss på

Ledige butikkstillinger sommervikar/ekstrahjelp hos FOGG Gildeskål, Gildeskål og Oslo

Er du opptatt av å gjøre verden varmere? Har du lyst til å gjøre en forskjell og ha det hyggelig på veien? Er bærekraft og mote viktig for deg? Vi søker kreative og initiativrike selgere til FOGG Gildeskåls flaggskipbutikk i Gildeskål, hvor klesmerket har sin base og i FOGG Gildeskåls flaggskipbutikk i Oslo.

Butikkselgere for moderne arktisk design

Hos oss får du jobbe i et engasjert miljø med ansvar og varierte arbeidsoppgaver. FOGG Gildeskåls butikker er unike destinasjoner med fokus på arktisk og norsk design – og du får være med å formidle historien om Arktis på en ny måte. Du tar del i oppbyggingen av en ambisiøs gründerbedrift og klesmerke. På jobb møter du bevisste og engasjerte kunder og gjester, og vi garanterer hyggelige og interessante samtaler.

I butikken er du FOGGs ansikt utad og det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier og kjenner merket og de håndplukkede leverandørene våre godt. Du er opptatt av å levere kvalitet og høy service, og skaper tillit hos kundene gjennom kunnskap og en varm tone.

FOGG Gildeskåls flaggskipbutikk i Oslo

Oppsummering

  • Stillingstype: Butikkselger
  • Arbeidstid: Sommervikar/deltid/tilkalling
  • Sted: Mevik i Gildeskål og Oslo
  • Tiltredelse: Juni 2021
  • Søknadsfrist: Omgående
  • Spørsmål om stillingen kan rettes til:
    • Gildeskål: Gøril Pedersen, 971 93 524
    • Oslo: Frøydis Pedersen, 970 03 820

Om arbeidsgiveren

Norske FOGG Gildeskål er klesmerket for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på stil eller etikk.

Med visjon om å gjøre verden varmere og inspirert av Arktis, oppdagere, sjøfolk og måten de har kledd seg – er FOGG spesialisert på high-end luer, skjerf og overdeler i ren ull. Plaggene kombinerer moderne design og tradisjonelt håndverk, perfekt for deg som er opptatt av kvalitet, stil og historien bak plagget.

Bak FOGG står søstrene Gøril Pedersen og Frøydis Pedersen, henholdsvis bunadsmester og Master i arkitektur. Omsorg for miljøet sitter i ryggmargen etter oppveksten tett på naturen og elementene i Gildeskål, Nordland. Naturmaterialer og høy design- og håndverksmessig kvalitet gir plagg med lang levetid og mange bruksområder – noe av viktigste for en bærekraftig garderobe.

I FOGGs flaggskipbutikker finnes også andre norske og arktiske designere og kvalitetsprodukter. Og i butikken i Gildeskål kan gjestene nyte kaffe og kanelbolle i det spektakulære landskapet som inspirerer merket.

Noe for deg?

Kjenner deg igjen i ovennevnte og har lyst å være med oss på ferden? Send CV og søknad til fogggildeskal@fogg.no. Kom gjerne innom oss i butikken for å hilse på oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Varm hilsen
FOGG Gildeskål

FOGG Gildeskåls flaggskipbutikk i Gildeskål, hvor klesmerket har sin base