Få gratis frakt på alle ordre og pakken levert hjem til deg

Følg oss på

Arktisk mote på Grünerløkka

Er du lei fast-fashion og opptatt av norsk design? Da må du ta turen til vår nyåpnede FOGG pop up butikk på Grünerløkka  i Oslo.

Inspirert av det spektakulære Arktis, oppdagere, sjømenn og måten de har kledd seg, har vi i FOGG Gildeskål spesialisert oss på high-end luer, skjerf og ulltrøyer i rene naturmaterialer.

Vi designer klær for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på verken stil eller etikk. Er det noe du kjenner deg igjen i? Da håper vi å se deg i butikken vår i løpet av juli eller august.

Hvem er vi?

Vi er Gildeskål-søstrene Gøril Pedersen og Frøydis Pedersen, og startet FOGG i 2011. Ved å kombinere inspirasjonen fra Arktis med profesjonene våre som bunadsmester og arkitekt, designer vi moderne plagg med røtter i tradisjonen.

Vår visjon er å gjøre verden varmere ved å dele den Arktiske livsstilen og tenkemåten. I nord har vi i generasjoner spilt på lag med naturen, vært løsningsorienterte, samarbeidet og brukt de tilgjengelige ressursene. Vi ønsker å dele det barske, tøffe og rå i kombinasjon med åpenheten, iveren og godheten slik at vi alle kan bidra til å gjøre verden et bedre sted. Vi vil vise at de små valgene vi tar kan gjøre verden varmere!

Kom og heng med oss!

Etter ni år med nettbutikk, pop up på festivaler og designmarked er vi endelig på plass i Oslo, i Thorvald Meyers gate 46 på Grünerløkka. Vi glad for å være akkurat her hvor mange av kundene våre bor og henger – og enda flere nyter fridager.

Akkurat som kundene våre er vi i FOGG produktnerder, og derfor er vi opptatt av å lage klær av høy kvalitet som holder lenge og blir satt pris på. Vi vet at mange andre liker å se og prøve plagg før de bestemmer seg, og det er noe eget med å se hele kolleksjonen fysisk før man velger det man vil ha. Derfor er vi spesielt glade for å åpne butikk i Oslo.

I FOGG Gildeskål pop up shop kan du

  • Finne plagg som passer til den uforutsigbare norske sommeren
  • Kjøpe norsk design og norskprodusert mote
  • Skaffe deg en lue med god passform for akkurat deg
  • Teste ut om singlet eller t-skjorte i myk merinoull er noe for deg
  • Gjør sommerens beste investering i multifunksjonsplagget som kan være både strandhåndklede, stort skjerf og lite pledd.

Du finner oss her:

FOGG Gildeskål pop up shop
Thorvald Meyers gate 46, rett ved trikkestoppet Olav Ryes plass
0552 Oslo

Åpningstider:
Hverdager: 11-18
Lørdag og søndag: 11-17 (eller lengre)

Pop up butikken i Oslo er åpen ut august, velkommen innom!