Få gratis frakt på alle ordre og pakken levert hjem til deg

Følg oss på

Sommeråpen FOGG shop

Hurra, endelig er det sommer og det betyr at vi har sommeråpent i FOGG shop! Hver dag mellom 11 og 16 kan du besøke vår brand store i Gildeskål kommune

Er det verdens minste brand store? På 13 kvm har vi de siste tre årene tatt i mot internasjonale, nasjonale og lokale gjester som trenger fine og kule ullplagg, eller som er nysgjerrig på hva FOGG Gildeskål egentlig er.

Arktisk mote

FOGG Gildeskål er et norsk klesmerket for den moderne eventyreren som ikke kompromisser på stil eller etikk. Inspirert av Arktis, oppdagere, sjømenn og måten de har kledd seg, har vi skapt et nisjemerke spesialisert på high-end luer, skjerf og ulltrøyer.

Bak merket står søstrene Gøril Pedersen som er bunadsmester og Frøydis Pedersen som er arkitekt. Vi er oppvokst på den barske nordlandskysten, og bruker profesjonene våre til å skape rene plagg som kombinerer moderne design og tradisjonelt håndverk – som passer like bra i byen som ute på tur.

Hvor er butikken?

Ferierer du på Helgelandskysten eller i Salten i sommer er det lett å stikke innom butikken. Den ligger spektakulært til langs Kystriksveien, Rv17 i Mevik i Gildeskål kommune midt mellom Saltstraumen og Svartisen

Trenger du å supplere sommergarderoben til Norgesferien med behagelige og kule ullplagg?

Velkommen!